Baanbrekend in Recruitment

vrijdag 11 juni 2010

Update MKB Recruitment 10 juni 2010

Het is alweer juni 2010 de verkiezingen, waarvan de uitslag een nare nasmaak geeft, zijn achter de rug en het WK begint vandaag. Stukje bij beetje en met vallen en opstaan wordt RecCen met het unieke MKB Recruitment beter, sterker en bekender. Maar wat kost het een moeite! Dit is overigens een goed teken omdat in veel gevallen bij bedrijven die succesvol de Blue Ocean Strategie heeft toegepast exact hetzelfde hebben doorstaan.

Sinds maart hebben we ongeveer 15 nieuwe klanten binnen gehaald en zijn de reacties van (nieuwe)opdrachtgevers overwegend positief tot heel positief. Echt negatieve reacties van opdrachtgevers krijgen we niet. Des te meer van concullega´s en ook de media kunnen we op de 1 of andere manier niet overtuigen van vooral de noodzaak van onze unieke manier van werken en de recruitment oplossing voor vooral MKB bedrijven. Maar we gaan door!

Tot slot gaat het met ons recruitment blog erg goed en hebben we de nieuwe website Alle-vacaturebanken gelanceerd.

Hopelijk kan ik melden in de volgende update dat de economie echt aantrekt en RecCen een grote stap heeft kunnen maken!

Marco
marco@reccen.nl


MKB Recruitment = logische effectieve recruitment voor MKB ondernemingen waarbij middels een Recruitment Center gebruik gemaakt wordt van een groot netwerk waardoor groot bereik en betaalbaar / voordelig recruitment mogelijk is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten